Facebook magazínFacebook magazín | FaceMag.cz

» nastavení

Facebook změnil zobrazované e-maily všem uživatelům. Bez varování a globálně
Publikováno: Úterý, 26 Červen, 2012 autorem Facemag.cz E-maily, které jsou na viditelné pozici uživatelů Facebooku, byly bez jakéhokoli upozornění všem uživatelům této sociální sítě změněny. U profilů se nyní zobrazují primárně e-maily s koncovkou @facebook.com, začínající zpravidla uživatelským jménem uživatele. Tento krok Facebooku je z mnoha stran označován jako nešťastný a sami uživatelé si na něj stěžují. Nen...
Máte na Facebooku data, která nechcete sdílet se všemi? Smažte je ještě dnes, Facebook Timeline zobrazí vše
Publikováno: Čtvrtek, 22 Prosinec, 2011 autorem Facemag.cz Před několika dny Facebook zveřejnil funkci Timeline (česky Moje historie), který bude ode dneška - 22. prosince 2011 - jediným způsobem zobrazování dat v profilu uživatelů této nejpopulárnější sociální sítě. Facebook přitom informoval, že mají uživatelé počínaje 17. prosincem asi 5 dní na to, aby si z profilu smazali citlivé údaje, které si nepřejí mít v novém profil...
Víte, co sdílíte?
Publikováno: Neděle, 25 Duben, 2010 autorem Facemag.cz Od včerejška je nastavení zabezpečení bohatší o novou funkci. Nově tu přibyla možnost s názvem "Aplikace a webové stránky". Jde o nastavení, které informace budete sdílet s aplikacemi a na různých webových stránkách, které facebook nějakým způsobem využívají. Facebook toto nastavení spustil v souvislosti s nedávným představením svých plánů o úzkém propojení faceboo...