Facebook magazínFacebook magazín | FaceMag.cz

Deaktivace vs. trvalé odstranění účtu na Facebooku

Trvale se vymanit z vlivu  Facebooku není tak jednoduché, jak se zdá. Nestačí jednoduše smazat své posty a nechat si volný přístup k účtu jen pro jistotu – tyto posty totiž Facebook občas opět zveřejňuje. Když si účet deaktivujete, Facebook se vás bude snažit neustále přilákat zpátky emaily o tom, kdo vás označil v jakém příspěvku či fotce a vy se na to přeci nutně musíte jít podívat.

Sám Facebook upozorňuje, že informace z vašeho účtu, jako jsou například vaše fotky nebo statusy, zálohuje pro případ, že byste se chtěli vrátit. Zde se jedná o tzv. deaktivování účtu, které provádíte pomocí ikonky ozubeného kolečka v pravém horním rohu stránky.

Jak deaktivovat svůj účet na Facebooku?

Vyberte ikonku ozubeného kolečka a pak možnost Nastavení účtu

Vyberte možnost Nastavení, v té Zabezpečení účtu a Deaktivujte svůj účet. Pokud byste se později chtěli na svůj účet vrátit, stačí se přihlásit pomocí e-mailu a hesla.

Jak deaktivovat svůj účet na Facebooku?

Otevře se vám nastavení. Vyberte možnost Zabezpečení a zde dole najdete možnost Deaktivujte svůj účet

Pokud ale chcete svůj účet trvale odstranit bez možnosti obnovení, musíte na to jinak. Jak?

Jak trvale odstranit svůj účet na Facebooku?

Chcete odstranit svůj účet? Využijte rychlý odkaz níže.

Na tomto odkazu najdete možnost Odstranit svůj účet. Facebook se vás sice ještě pokouší přemluvit, abyste to nedělali, zároveň vám ale poskytuje formulář, který stačí vyplnit a odeslat. Hotovo. Váš účet bude již brzy nevratně smazán.

Publikováno: Pátek, 12 Červenec, 2013 autorem Facemag.cz
Doporučujeme
Facemag na Facebooku
Přečetl jsi fakt všechno?
Aktivita
Další parádní weby